Onze COVID-19 antigeen-sneltest is een point-of-care-test die dient als hulpmiddel bij het opsporen van een acute infectie met SARS-CoV-2. De sneltest wordt uitgevoerd met monstermateriaal van een nasofaryngeaal uitstrijkje – het benodigde materiaal (wattenstaafje, extractiebuisje, bufferoplossing) is bij de levering inbegrepen. Het testresultaat is al na 15 tot 20 minuten beschikbaar, zodat de test direct ter plaatse beoordeeld kan worden.

 

Deze test dient uitgevoerd te worden door een zorgprofessional.  Pharmeditech sluit elke aansprakelijkheid uit, direct of indirect door verkeerd gebruik of interpretatie van de test. U verklaart bij aanschaf dat u elke vorm van aansprakelijkheid uitsluit. 

 

Zoals bij alle diagnostische tests, moeten alle resultaten worden overwogen met andere klinische informatie die de arts ter beschikking staat. Als het testresultaat negatief is en de klinische symptomen aanhouden, wordt aanvullend vervolgonderzoek met andere klinische methoden voorgesteld. Een negatief resultaat op elk moment sluit de mogelijkheid van 2019-nCoV-infectie niet uit.